Beskrivelse
Ingredienser
Laks
Laks (35%), rapsolie, kartoffelstivelse, majsstivelse, guargummi, plantefibre, xanthan, cellulose
Analyse:
Råprotein 6,0%, råfedt 15,0%, råfibre 1,0%, råaske 1,3%, vand 70,9%
Lever:
Kød- og animalske biprodukter (svinelever (40%)), mineraler, olier og fedtstoffer, derivater af vegetabilsk oprindelse (urter), persille 0,1%.
Analyse:
Råprotein 15,0%, råfedt 30,6%, råaske 1,5%, råfiber 1,0%, vand 50%
Kylling:
Fjerkræslever som eneste animalske ingrediens,Kød og animalske biprodukter (fjerkrælever (51%)), derivater af vegetabilsk oprindelse (kartoffelstivelse, vegetabilske fibre), mineraler, persille 0,1%.
Analyse:
Råprotein 11,1%, råfedt 2,2%, råaske 2%, råfiber 1%, vand 75,1%
















